Efter hackers-attacken…

Nu är bloggen igång igen. Tänk att bli utsatt för hackers, hackare, såna som går in och saboterar hemsidor. Det trodde jag inte att det skulle hända mig. Och se, jag gråter, dagboken ser ju helt konstig ut än så länge… Jag och Mike bestämde att uppgradera wordpress samtidigt som bloggen skulle komma igång och så försvann ”mitt” utseende på sidan… på obestämd tid i alla fall. Jag kan ingenting om sånt här och är helt i händerna på min son, webmastern, här. Jag bara hoppas att han orkar fixa till resten med. Och snart!

Jag är en som behöver mycket hjälp just nu. Mikael hjälpte mig att sätta upp renoveringstapet på en vägg idag. Tack! I morgon får jag hjälp att köra hem en ny säng från Ikea. Och hallen, den ska väl bli klar med hjälp av Leif så småningom hoppas jag, den här veckan helst! Jag lider av att gå omkring i oordningen mer och mer. Men, bra saker finns: Solen har lyst så fint och jag älskar min inglasade balkong! Katten och jag har det så bra där!

2 svar på ”Efter hackers-attacken…

  1. Nu är det mest frame-skriptet kvar att fixa.. Minns inte hur jag löste det riktigt.

  2. Tack, du skrev månaderna på svenska och så var där en månadsöverblick med veckodagar på svenska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.