Kväll.

Lyssnar på musik från en serie som heter Lugna Blå Timmar, musik av olika slags klassiskt. Mycket vackert och vilsamt. Jag har ägnat den här lördagen, som så många andra lördagar till att städa. I veckan orkar jag inte och på lördagen har jag vilat ut och orkar ta tag i att rensa och städa och tvätta, alla de vardagsgöromål ett hem behöver skötas om med. Sen kan jag vila på söndagen igen. Nå, det händer inte heller varje helg att jag städar i rättvisans namn. Någon gång emellanåt är jag borta med.
Jag kan sakna tvåsamheten. Att ha någon att göra saker med. Att prata med och städa med och handla med och annat. Det vore vidunderligt att bli kär igen. Men det är inget krav för att kunna ha det bra ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.