Mot Fyn!

Nu sitter jag på tåget mot Köbenhavn och sen vidare tillsammans med två andra, i bil, till Fyn. Det blir väldigt spännande att åka i en annan riktning den här gången och över stora Bält-bron. Hoppas det stämmer nu med danmarksgeografin.
Jag ska på kurs, vara på familjeweekend. Ja det låter som en avkopplande helg tillsammans med sin nära familj. Riktigt så blir det väl inte. Vi ska arbeta med oss själva och i grupp. Kvällarna är vikta till matlagning och avkoppling. Inte direkt tid till att lära känna Fyns landskap och göra utflykter, men resa till våra inre landskap och göra inflykter. Helst utan att flykta.
Undrar om jag kan sova en stund på tåget? Jag är trött. Det var en lång och intensiv dag igår på jobbet. Och sen somnar jag för sent och går upp tidigt. Jag ska i alla fall testa att blunda lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.