Besviken. Arg. Ledsen.

Finns det ork i mig att göra något till i morgon? Idag? Skura golv? Ringa och vara arg på fastighetsskötarfirman, som inte meddelar mig vad de gör? Be Micke att hämta upp bordet från källaren och sätta ihop det fast han inte gillar sånt? Jo då! Jag klarar det. Fast jag mår inte bra av det. Det var inte så här dagarna före julafton skulle vara. Jag ville också pyssla och städa och fixa och ha mysigt. Jag älskar det. Och nu? Vara svag, orkeslös och sjuk. Det som jag avskyr. Vara behövande. Känna mig ensam. Allt på en gång. Vilken utmaning för mig. Nå, det blir en jul här med. På något sätt. Fast utan gran. Vad är väl en gran till jul? Alldeles underbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.