Själv är bäste dräng!

Själv är bäste dräng. I alla fall på att få igång värmen i elementen. Nu har jag spolat ur minst 3 liter ur varje element. Sånt tar tid. Och nu blir de kanske fisvarma i alla fall. Behöver göra om det senare.
Jag är avundsjuk på alla som är friska och krya och som kan julhandla och vara igång med julklappar, bakning och matlagning. Och samtidigt betvivlar jag inte att det också blir en jul här. På ett annat sätt än vi planerat.
Just nu är jag inte hungrig på något. Inte ens te och godis smakar bra. Och jag är mätt innan jag ätit något. Har ingen aptit. Och ingen kramar mig och pussar mig. Ingen vill komma i närheten av en sjuk såklart. Inte jag heller. Men tydligen gjorde jag det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.