Till doktorn.

Jag har genomlidit natten, med tryck på att lida. Jag ska till doktorn kl 11.
Tack vårdcentralen, att jag får komma, klaga och bli omhändertagen och bli lyssnad på.
Usch, vad jobbigt att ha så ont i halsen att jag inte vill svälja. Och fatta vad människor gör hela tiden utan att tänka på det? Ja just det! Sväljer! Och snarkningarna går som ett brännande band i mig. Jag kan inte ens snarka i fred! Kan vara influensa. Eller halsfluss. Bakterier = medicin. Virus = lida vidare.
Feber över 39 grader. Sänka över 60, vad det nu betyder… Ordentligt sjuk, sa doktorn. Inga bakterier heller sa han. Vad synd då.
Vaddå jul om tre dagar. Det spelar ingen roll just nu. Vara sjuk är det enda som räknas nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.