17 december.

Oj vilken snökaosdag det har varit i stockholmsområdet idag. Härligt för ungarna att pulsa omkring och leka i den höga snön. Härligt att se naturkrafterna utmana och vara i snön med en högre uppmärksamhet än min vanliga, rätt så avstängda uppmärksamhet.
Nu har jag fått besök hemma. Slut med slödagarna. Här ska lagas mat och städas och fixas. Och imorgon är det julavslutning i skolan. Jag har inte gjort allt jag skulle. Så är det bara.
En kväll i december för sex år sedan minns jag väl. Enstaka dagar och händelser ristas in i minnets arkiv och glöms inte bort på lång tid, kanske aldrig. Andra dagar bara är och försvinner. De flesta faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.