Passioner!

Idag är en varm sommardag med sol lite då och då. Jag öppnar dörren till trädgården och sen kommer Leif och stänger den. Han vill att katten ska vara ute. Jag har badat i mitt nya gråa badkar och har städat lite i mitt rum. Nu börjar mitt nya lustfyllda musikprojekt ta lite form och det börjar ta plats med. Hela sängen är full av papper och cdskivor blandat med alla kassettband med Spanarna och På minuten – mina sömnpiller. Tänk att de fungerar så bra fortfarande! Jag behöver bara höra Ingvar Storms röst så somnar jag tryggt. Idag ska jag ordna en pärm till alla papper. Jag har fått en ny passion med det nya projektet. Förr kanaliserade jag min passion till människor. Numera, i mogen ålder, håller jag passionerna till porslinet, musiken och språket. Såklart flammar ibland en stunds passion upp mot en utvald människa, Leif. Min passion för blommor finns i stunden med – att lukta och titta och känna är viktigt. En del blommor ger mig mer lycka än andra. Doftande rosor, pioner och myskmadra är mina favoriter. Nu ska jag sätta mig i trädgården, titta på fjärilarna, njuta av värmen och plocka i mina papper, skriva lite och lyssna på musiken. Den är så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.