Tillykke.

Jag har suttit hemma och skrattat för mig själv ikväll och ihop med min son på chatten. Tur att jag kan skratta. Dessutom är bilen äntligen på rekond. Jag har fixat terminens fikabrödsdag. Jag tror jag har kontroll över allt jag ska fixa innan jag åker hemma och på jobbet, det har jag antagligen inte, men ändå. Kisse verkar glad och nöjd med den nya kattmaten, då är jag också nöjd. Jag har drömt mycket de senaste dagarna och drömmarna ger mig en inre glädje. På onsdag åker jag söderut igen, till Danmark. Även om det är jobbigt där, ser jag ändå fram emot nästa steg. Tillräckligt mycket är bra med. Jag är både jobbig och tillräckligt bra.
Jag ser fram emot att hämta en luktfri bil i morgon. Packa klart. Fixa danska pengar. Möblera om. Och inte minst jobba! Å, vad jag gillar mitt jobb och nästan allt.
Bara tänderna är ett stort bekymmer just nu. Och hur jag ska komma vidare med bokförsäljningen. Och brist på pengar och stora inköpsbehov. Inga bagateller. Jag får ta små steg i taget med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.