Rätt och bra.

Det känns helt fel att gå till stormarknaden och handla kl 21 på en lördagskväll, istället för att vara med vänner och ha det bra. Och alla som jobbar i affären skulle också behöva vara hemma och ha det bra. Och ändå går jag till affären precis då. Och ändå finns det folk som ställer upp och jobbar alla tider. Och ändå är livet precis så här ibland. Helt fel.
Helt rätt är det att skypa med sin dotter och ha katten med på bild i kameran. Och rätt bra att sonen kan gå in och fjärrstyra min dator och fixa till det som blivit fel med Itunes. Och rätt märkligt att ha sån teknik hemma. Och bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.