Ur vägen!

Jag blir GALEN på kameran, som inte visar samma display som före reparationen. Jag FÖRSTÅR INTE hur jag ska få tillbaka allt så som jag är van vid. Jag AVSKYR förändringar med tekniska saker. Först har jag svårt att lära mig hur saker fungerar. Sen har jag svårt att lära om. TOTALT KAOS och FRUSTRATION och IRRITATION och ALLT!
Dessutom ska jag räkna procenträkning och få siffror att stämma och det är samma sak där, totalt OFÖRSTÅENDE är jag. Är det samma del av hjärnan som aktiveras möjligen? Just nu är jag ÖVERHETTAD och ARG!
Jag har tagit ett beslut att köpa en ny säng. Jag måste lära mig hur jag ska bokföra mina räkningar i firman. Just nu är jag i ett ekonomiskt KAOS, utan överblick. Det är också ÅNGESTSKAPANDE!
JAG BEHÖVER HJÄLP av tekniskt mattesnille, som kan bokföring och med ett STORT tålamod. Finns du? Eller är ni flera?
Bäst att gå till köket och laga mat innan svälter ihjäl. Jag är HUNGRIG och SVÄLTFÖDD med.

4 svar på ”Ur vägen!

  1. …jag har samma problem med vad gäller bokföringen som du – även om jag ännu inte har startat upp mitt företag ännu. Jag behöver en civilekonom i mitt liv – nu….!!!!

    (För det är ju så jävla trist att syssla med sånt själv….)

    =Z

  2. Ja, tänk dig för vill jag bara säga. Nu är jag tvungen att ro skutan i hamn. Själv eller inte. Fast de flesta egna företagare klarar det. Det gör vi säkert också, på ett eller annat sätt. Lycka till med att hitta din egna civilekonom…
    Hm… vad betyder =Z?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.