Ljus lördag.

Skönt att sova riktigt länge. Jag har mindre ont och katten är gammal och tröttare och sover hela natten han med. Jag har energi och lust att städa idag. Balkongen blir vinterfin och tusenskönan i krukan får vatten och kommer in i värmen. Undrar hur det går? Det blir ett experiment. Afrikanska liljan ska in den med före frosten. Den har inte blommat alls i år.
Jag har blivit lite mer intresserad av att sköta om blommor igen och har dem samlade i köksfönstret. Nu blommar julkaktusen. Jag har kärleksörter som ska ner i en kruka. Kanske kan de klara vinterkylan ute på balkongen sen.
Och jag, hur kommer blomman Dana att klara vintern? Jag tänder ljus varje dag. Och snart åker jag till Danmark igen. Första året på gestaltutbildningen tar slut i januari. Hoppas jag blir godkänd. November, december och januari. Så långt fram i tiden finns bra saker som jag kan se fram emot. Tja, det finns hopp alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.