Mitt år som var och som kommer…

Framtiden är som blanka sidor i en bok, livets bok. Det förflutna är nu inskrivet där. Inte visste jag att jag skulle flytta, skilja mig och leva själv, just nu utan jobb. Förra nyåret hade jag inga sådana planer alls. Men ibland går vägarna så.
Det här året som var, jobbade jag och åkte till Norrland. Jag åkte två gånger till Danmark, skrev, sjöng, spelade och älskade! Precis som jag ville, enligt 2005 års nyårsdag! Året blev mycket mer händelserikt, spännande, fint och otroligt smärtsamt på så många sätt, som jag inte visste något om då.
Vad finns det för planer i mitt liv nu? Tja… egentligen som förra året… Men jag kommer troligen inte att älska i år. Jag är ensamlevande nu. Själv. Singel.
Jag vill åka till Danmark igen, hitta mitt nya jobb under året, få mina sånger inspelade, komma i ordning hemma helt, åka till Norrland, skriva nya sånger och fortsätta sjunga hos sångpedagogen. Att komma i balans är särskilt viktigt. Hitta min stabilitet. Fyra är min siffra för året. Fyra står för stabilitet. Jag får väl se vad det kan bli av det.
Ikväll blir det nyårssupé hemma hos Leif, ihop med våra barn, Leifs syster, man och barn. Inga nyårslöften för mig.
Gott Nytt År!
Här är en bild från min resa före jul, över gränsen, strax före bron Danmark-Sverige. Det var som att resa in i regnbågarna, som fanns där just då. Mycket starkt och symboliskt. Ikväll färdas vi över tidsgränsen. Syns det regnbågar då? Eller annat?
regnbåge

2 svar på ”Mitt år som var och som kommer…

  1. Det finns många man kan älska fast att man är ensamlevande och singel. Viktigast är nog ändå att inte glömma bort att älska sig själv.

    Så, du… Se till att älska även det här året!

  2. Jag bär med mig tro, hopp och kärlek i hjärtat. Tack för din tröst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.