Blått band-cabaré.

Kommer hem sent från jobbet. Hämtade min kamera på väg hem, optiken byttes på garantin. Jätteskönt, då slapp jag köpa nytt. Så mindes jag auktionen på Tradera som skulle avslutas om några minuter. Himla tur att jag hann hem och kom ihåg den! Nu är jag ägare till en cabaré med fyra indelningar, en föregångare till Blått band-porslinet, som sedan blev erkända Blått band-delar. Den här har jag aldrig förut sett, utan mitthållare. Inte heller sett med andra dekorer. Vad spännande att jag nu fick tag på den. Bara nya ovanliga delar kan få mitt hjärta att slå numera. Jag tycker jag har allt porslin jag behöver. Skönt att vara mätt på porslin, utom ibland. Nu är jag hungrig på annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.