Frågor, frågor, frågor!

Nu har jag skruvat ihop min nya byrå! Den är stor och fin! Först fick jag bära upp den i delar för alla trapporna. Jag gick minst 8 gånger upp och ner i trapporna. Puh! Men trägen vinner. Sedan satt jag på mattan framför tv:n och skruvade lådor och tittade på tv samtidigt, lite ouppmärksamt då.
Nu har jag sex stora lådor att fylla. Vad ska dit? Hm?
Snart ska jag iväg och få massage och sedan en sånglektion direkt på. Det blir spännande att vara med i denna undersökning: Märks det på rösten att kroppen har fått massage innan? Sjunger man ”bättre” eller inte?
Sedan är det nog skönt att komma hem och bara läsa och vila. Jag gör inte det så mycket som jag säkert skulle behöva. I huvudet snurrar istället tankar och oro runt och ute blåser snön runt. Kommer pengarna räcka? Vad är kärlek? Får jag a-kassa snart? Vad vill jag med mitt liv? Finns det kattmat? Varför smärtar kärleken så? Vad ska jag ha på mig när jag får massage och sånglektion? Kommer jag någonsin bli klar med någon ny sång till hemsidan? Suck! Många frågor. Bara ett svar. Ja, det finns en burk kattmat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.