Hopplöst fast!

Jag är hopplöst fast i att titta på Hell´s Kitchen och Top Model. Undrar vad det är som jag gillar? Programmen är motsatser på sätt och vis. Programledarnas stilar är helt olika. Den ene är arg och skrikig och förolämpar deltagarna om och om igen. Den andra är mer uppbygglig för att deltagarna ska utveckla sig. I båda programmen är det tävlingar, utmaningar, utveckling, kreativitet. Kanske är det sånt jag gillar också i mitt eget liv? Mitt ytliga jag får sitt. Mitt djupare jag träder åt sidan här.

För övrigt köpte jag liljor till mig själv idag med blomstercheckar från min bortgångna ex-svärmor. Tur att jag hittade dem innan de slutar gälla. Precis idag var rätt dag att använda dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.