Planer? Tja… de kan ändras!

Ja ha, så har jag varit inne på viktväktarnas hemsida, i mitt första närmande till dem på länge. Min vikt har gått upp utan avbrott sista året. Snart är det dags att bryta det mönstret och gå ner igen. Jag ska inte lova något bara, för jag tror inte på löften. Jag blir bara missnöjd om jag misslyckas. Det verkar som om jag skriver det här inför nyår. Eller för att det just har varit jul och jag känner mig extra uppblåst och däst. Javisst hör det säkert ihop.
Jag längtar efter att ta fram min symaskin och sy lite gardiner till Leif. Och en ny skagenklänning. Jag lyckades krympa den klänningen jag köpte där i våras. Typiskt! Men jag kan kanske sy en ny själv. Men först ska lite handtag upp i köket kanske.
Dessutom är jag extra trött idag, för jag hade en hemskt sorglig natt och vaknade halv fyra. Tiden på natten kan användas till mycket, när det behövs. Vad kan då trösta? Min födelsedagspresent från Mikael! Mash!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.