Kallt. Kallare.

Jag huttrar direkt jag kommer hem och går istället ut igen och sätter lökar i ”mina” rabatter, snödroppar, pärlhyacinter och blåstjärnor. Bäst att göra det innan tjälen kommer. Sen går jag och sätter sprätt på stålar, köper nya jeans, en storlek mindre. Men kanske är de nya jeansen i minsta laget ändå? Hm…
Nu ligger jag i dubbla lager kläder, på madrassen i vardagsrummet under två täcken och fryser och tittar på tv. Kan inte göra annat. Jag är iskall. Går inte att jobba, tänka och frysa samtidigt. Lektionsplaneringen får vara. Det är 17 grader inne högst. Och kallare på golven. Brrrr!

2 svar på ”Kallt. Kallare.

  1. ….stackare. Gläd dig iaf åt att det är ganska varmt ute ikväll, så det kanske inte blir så kallt inne i natt….

    Sov Gott!

  2. Vad bra då. Ingen frost ute i natt då… Nätterna går bra annars. Då sover jag extra gott nu i svala luften. Hoppas de hittar felet snart. Håll tummarna för det, va! Annars blir det en synnerligen kall vinter.
    Hur har du det? Hoppas allt är bra med dig.
    Sov gott du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.