Första skåpet klart!

Första porslinsskåpet i köket är färdigmålat nu och jag har ställt in tallrikar där. Jag är så glad och tillfreds, så jag inte har lust att fortsätta med nästa skåp. Jag vill bara njuta av ordningen. Eftersom jag gärna delar med mig av glädjen så får det bli en bild med. Och jag SKA fortsätta med skåpet bredvid. Nu! Då hinner jag bli klar till i morgon, då jag ska åka bort ett dygn. Musiken till arbetet just nu är Allan Edwalls Blandning. Humoristiska texter. Fin musik.
Det blir ingen norrlandsresa för mig. Jag hinner inte med allt jag ska göra ändå. Vilken tur att jag inte jobbar. Bara lite, 4 timmar i veckan fram till jul. Det är lagom. Och intensivt. Konstigt att växla roll bara. Från lediga Dana till talpedagogen Dana.
skåp1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.