Framtiden är här nu!

Nu är det dags att sätta igång med att måla skåpen i köket. Jag ska ringa en lackeringsfirma om luckorna och tömma överskåpen. Å, så bra att något ska hända nu igen med mitt hem. Annars blir det bara en tröstlös väntan. Och jag har inte tid att vänta längre. Senare i eftermiddag kommer en annan elektriker, som jag hoppas är skickligare än den andra, som visserligen är snäll, men jag vill ha min el tillbaka till spisen idag!
Och så ska jag till arbetsförmedlingen på möten. Det är väl det viktigaste som händer idag det.
De fina presenterna jag fått, blir goda minnen att ha och bli styrkt av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.