Fredag.

Sover hela natten igen. Kisse var tyst och stilla. Helt märklig känsla att sova utan avbrott, ända tills klockan ringde. Det är jag inte van vid.
Fredag, fredag. Vad har jag för helgplaner? Ska bort på middag ikväll, till en gestaltvän och hans käraste. Imorgon ska jag göra reklam för min bok på Haningedagen. Ska stå på biblioteket mellan kl. 12-14. Sen ut och fira med en vän. Resten av helgen blir det nog mest vila och packa och städa.
Jag behöver kanske spela in något på studion. Hur ska jag kunna stå på bokmässan och prata om mina dikter utan att läsa något? Hur ska jag kunna läsa något utan att bli berörd och tappa rösten? Det skulle jag behöva få svar på.
Och alla i hela världen: Köp min diktbok. Läs den. Nu.

litenupplaga.se
Bokus
adlibris

Och så har jag gått med i poeter.se och så har jag bloggat på Elevhälsan. Det var ett tag sedan sist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.