STORT TACK!

beskrivning
Tusen tack till alla som kom och förgyllde min stora bokutgivningsdag. Jag hade en helt fantastisk dag! Vilka underbara människor ni är! Vilka underbara blommor och presenter jag fick! Så fina ord jag fick höra och särskilt tack till berördheten och känslorna.

Fler bilder kommer senare…

8 svar på ”STORT TACK!

 1. Tack själv snälla Dana!
  Det blev som du hoppades: Mycket folk, trångt och härligt!
  Jag har läst dina dikter om och om igen. Känt mig berörd och träffad av mycket.
  Modigt av dig att vara så utlämnande!
  Hoppas vi kan ses igen, kanske i Ångermanland.
  Kram från ”talpelargonen”
  Åsa

 2. Å vad jag blev glad att ni kom! Och när du säger att du blir berörd blir jag också det! Det var ju dit jag ville nå! In i mitt hjärta och in i ditt! Tack söta Åsa!

 3. Det blev en kanondag!
  Jag som bara skulle hjälpa till lite, behövde verkligen inte jobba mycket. Allt var väl förberett, så jag kunde också koppla av och prata med alla trevliga människor som kom, gamla bekanta och nya!
  Grattis igen Dana,det blev en mycket fin dag!

 4. Ja, det blev verkligen bra. Jag är helnöjd. Tack för hjälpen!

 5. Hej Dana – och TUSEN tack för igår med releasepartyt och de goda ”efterdyningarna”!! Jag hade sååå trevligt.
  Precis som du skrev i min bok så ger du mig också nya vägar och tankar inför framtida planer – det är ju så mycket jag vill kunna göra med min danska – och nu har jag sannerligen börjat smida mina egna planer…. tack vare dig kommer jag också att försöka göra realitet av mina nu nyskapande affärsplaner – men jag kommer inte ha så jättebråttom, jag ska finslipa mina utbildningar först, så att jag blir mera trovärdig och kunnig i en framtida jakt på kunder… =D

  Imorgon ska jag hämta ut mitt paket som kommit på posten om marknadsföring, egenföretagande och starta och driva företag – ett bokpacket som man får superbilligt och som är en bra början att sätta tänderna i tills vidare – måste väl kunna lite sånt också (fast den biten är skittrist…!!!! ;P)

  Kram på dig – och lycka till med fru L… =D

  /Annica

 6. Heja, heja och stort lycka till med dina planer!
  I all hast… ska iväg på teater. Jag säger bara… jättefin dag!!! Tack för att du var där! Vi hörs snart igen.

 7. Det var verkligen en fin upplevelse att träffa dig igen och att se dig i centrum för all denna kärlek och uppskattning. Boken är underbar – sanning och kärlek. Vår omfamning var omtumlande och vacker och så passande just denna dag. En upplevelse jag bevarar i hjärtat, tack Dana.

 8. Tack detsamma Mats. Verkligen en märkligt möte så där och så helt naturligt.
  Tack för dina ord om boken. Jag blir både glad och varm, då har jag nått fram. Jag slickar i mig berömmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.