Problem.

De här dagarna, sedan jag fick böckerna från tryckeriet, skulle inte ha varit så här. Inte i min vildaste fantasi trodde jag att det skulle bli så fel. Men det ÄR fel med böckerna och jag kämpar på med att få boken sån som jag ville ha den.
Ja, det är hårt att vara egen företagare och inte än veta hur det ska bli. Pengar verkar vara nyckeln till allt. Hade jag bara haft pengar skulle jag kunnat trycka om boken, utan att bry mig. Men jag har ju inte det överflödet av stålar. Snarare ett underflöde då. Och drömmar.
Allt jag skulle göra innan releasepartyt hänger i luften. Jag orkar inte mycket nu. Det här tar all min kraft. Jag ska dessutom åka till Köpenhamn på kurs i morgon och resväskan gapar tom än så länge, fast klockan är nästan sovdags.
Och allt annat som ska fixas, ja jag vet inte om det blir gjort. Jag klarar knappt en dag i sänder nu. Utan glädje. Utan lust. Utan motor. Har gått i baklås. Igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.