Att skriva listor – ett sätt att leva!

Jag lyssnar på massor av podcaster-program nu för att kunna rensa i listan inför hösten. Sen går jag över till att skriva listor. En Vad ska jag göra idag?-lista. En annan lista med Vad tycker jag om och ger mig njutning?. Och en lista med Vad tycker jag inte om?.
Jag ser en riktning i det hela. Och jag är faktiskt en bit på väg att leva efter min känsla för det jag tycker om. Ibland gör jag saker som jag inte tycker om. Ibland behöver jag kanske göra saker som jag inte tycker om med. Då bekräftar jag att jag fortfarande håller fast vid att jag inte gillar vissa typer av liv.
Mina listor ger mig en vink om hur jag med gott samvete kan leva ett för mig gott liv, när jag nu kan välja mellan att ha det gott eller ont, spännande eller tråkigt, djupt eller ytligt osv och kunna växla mellan polariteterna. Listorna visar också vad jag kan attraheras av hos en man eller inte. Bra att veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.