Vera Vox och min vän Berit.

Min kära vän och fd arbetskollega Berit, är en som har vågat utmana sig själv. Hon är talpedagog liksom jag och tillhör liksom jag den skaran, som inte bara vill vara nöjd med det som är. Hon utmanade sig själv och gick en utbildning till logonom. De arbetar med att utveckla röstens, talets och kroppens uttrycksförmåga. Det låter jättespännande. Nu har hon tagit ett kliv till och startat sin egen firma och håller också på att arbeta fram en hemsida till firman Vera Vox, som verkar bli himla snygg. Nu gäller det att skriva in allt som ska stå på den med. Skynda dig, Berit! Jag vill i alla fall veta mer om vad du kan och få veta mer om vad en logonom gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.