Åka hem-dagen är här. Obevekligt så.

Packa. Städa. Packa. Städa mera. Ett rum i taget gör jag i ordning. Det är nästan som att bo på vandrarhem och göra i ordning till nästa gäst. Som blir jag då. Bäst att köra fram bilen och få undan det som står i hallen. Jag hade ju dubbla packningar med mig. Dels till danmarksresan och dels för att sommarbo här. Det jag inte har använt är olästa böcker och studion. Det grämer mig lite att jag inte har spelat in något. Den startsträckan är så lång, att ensam och okunnigt koppla ihop allt. Jag var där nästan. Och det räcker inte. Och jag har inte orkat såga vinterved. Jag får väl stå nere i källaren i höst och göra det. Nu finns det bra med plats där.
Mest glad i huset är jag för att avloppet är klart. Måtte det nu aldrig mer behöva grävas upp. Och snedväggen är klar att fortsätta arbetas med. Sånt som jag inte har klarat själv är klart. Igår kväll plockade jag bär och kokade sylt. Så kan jag bocka av det på listan med.
Tur att jag inte har någon tid att passa, jag kan köra hela natten om jag vill. Jag kan göra i min takt, som är långsam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.