Nya landet.

beskrivning Igår grävde jag upp ett litet land i gräsmattan, mellan rabarberna och en ny-för-året-ros.
I nya lilla landet, ska jag plantera mina stackars två jordgubbsplantor, som far illa i blomrabatten, mossa från gräsmattan håller på att kväva dem. Jag har inte sett det förut. Förlåt. Och jordgubbsskörden blev decimerad i år, jag fick äta två helt himmelskt goda bär. De andra två jordgubbarna tog fåglarna. Jag ska ha nät på dem nästa år. Det kan jag ordna med här i nya landet.
Dessutom håller min goda mynta på att försvinna. Den måste också fredas. De kan nog dela plats ett tag med jordgubbarna. Är det kylan som tar kål på myntan eller platsbrist? Det kan vara både och. Hoppas jag kan rädda mina växter. Det blir dagens goda gärning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.