Gå efter listan.

Idag arbetar jag strikt efter en lista. Gör det och det och det. Idag är boken helt klar. Jag vill skicka den med posten sen, så jag slipper ändra om och tänka mer, bara låta den vara som den är i detta nu. Trasslet som blivit, går inte att rätta till helt förrän på måndag. För en bokförlagsredaktör är det bara att stå ut. Det är sånt som händer. Jag lär mig att kolla och dubbelkolla och trippelkolla. Tålamodskrävande. Men helt ok. Jag trivs i den här rollen som redaktör. Värre är det att vara ekonom på den här firman.
Jag trivs med att göra det här arbetet. Att ta ett steg i taget. Att samarbeta med andra, för att sedan, kanske, jag tror inte på det riktigt än, ha en fin bok i händerna, min bok. Sen ska den säljas. Det är ett annat kapitel i min händelsebok i verkligen. Än är jag inte där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.