Utelåst!

Det här har jag väntat på sedan jag köpte lägenheten. Att jag skulle låsa ut mig alltså. Men inte på det här viset. Så dumt det kan bli…
Först så orkade jag inte flytta bilen i natt från gatan, det var städnatt. Hittills har jag inte sett någon få böter här. I natt fick jag böter. Så skulle jag ut och flytta bilen till en långtidsparkering för att slippa rusa ner varannan timme och ändra p-skivan. Jag la jobbnycklarna i jobbväskan som står i hallen och gick. Och när jag skulle hem igen upptäckte jag att hemnyckelknippan… låg inne i jobbväskan!
Leif fick komma hem och rädda mig mot att jag bjöd på lunch. Och jag ringde direkt till en låsfirma och nu har jag ett lås som måste låsas utifrån. Skönt! En sak till är fixad här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.