Humlor!

Efter myror och getingar är det dags att ha humlor i grunden eller bjälklagret, var de nu verkar trivas bäst. De tar sig fram överallt. Och jag verkar ha hålrum öppna för insekter, välkommen in! verkar de tro.
Nu har jag täppt för med tygremsor. Spray får jag inte använda, för humlor är nyttodjur. Ja, inte för huset då. Jag blir irriterad och surrar med Anticimex igen. De får inte spruta, om inte det inte är riktigt ohälsosamt att ha dem så nära. Och det är det ju. Jag blir upprörd av att ha dem så nära.
Vad finns det för råd att få? Cementera igen mellanrummet såklart. Det blir säkert luftat någon annanstans i detta hus. Här finns många dragutrymmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.