Ny dag.

Det är en ny dag med sol och värme. Jag vaknar tidigt och sätter genast igång med att fundera på beslut som ska tas och gör en ”vad-tycker-du?enkät” medan jag har viktiga människor runtom här hemma.

Jag har också fått hjälp med olika saker. Att flytta tunga saker. Fått middag. Fått hjälp med att installera en nyare tjock-tv. Nu har jag också kanal 6 och Axess. Vilken lyx! Och så kan jag erbjuda gäster en egen tv på rummet. Japp!
Omslaget till boken är i stort sett klart. Micke arbetar snabbt, lyhört och kunnigt. Det är detaljer kvar att ordna. Nu kan jag gå vidare med att redigera texten och göra i ordning sidorna till tryckeriet.

Mina kattvakter har åkt. Allt får stå kvar som det är ett tag. Jag är ensam hemma igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.