Brev.

Hej Stig!
Jag har förstått nu att cykling är en liten sport i tidningarna utom vid skandaler då, var det inte nåt med danska cyklister tror jag. Simon får i alla fall erfarenhet av hur det går till i stora lopp, det är ju inte heller illa pinkat.
Pinka kan jag knappt själv här hemma. Har stora avloppsbekymmer. Spolbilen lyckades inte komma igenom stoppet. Har ordnat grävare och rörmokare hit på plats ca 14-14.30. Då är jag hos tandläkaren. Har tappat ännu en plomb igår kväll. Så mycket elände! Men kanske är rören ordnade till kvällen. Och tanden. Så kan tanten vara nöjd med dagen och att ordna allt som behövde ordnas. Bara kärleken skulle ordnas lika lätt va… (och då är jag att gratulera som fixat med rören med både rörmokare och grävmaskinen idag, det händer bara inte annars ens här i Norrland)
Kram
Dana

PS/ Nu är allt klart. Åtta års avloppsbekymmer av och till, kan de vara ur världen nu? Nu väntar en whiskey! En stor! Belöningen för att ha fixat och gått till tandläkaren. DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.