Till-stan-lördag.

Dagarna har varit så trötta sista tiden. Det blir väl bättre med det snart, bara sjutton dagar kvar till semestern. Men de dagarna är fyllda av slit, både hemma och på jobbet. Jag ska ha allt packat tills dess, både allt som ska till landet och allt som ska med till kursveckan i Danmark.
Min lägenhet ska tills dess jag åker norrut, vara i beboeligt skick, andra kommer bo här mest hela sommaren. Jag tycker jag städar JÄMT! Fast det är nog bara en känsla. Det är ju ALDRIG helt rent och snyggt här. Jag vill inte tillbringa hela livet bara med att få undan damm, disk och tvätt. Eller, kanske är det just vad livet är.
Och så enstaka stunder av samhörighet med barnen, naturen och vänner. Jag vill ha mer av de enstaka stunderna. Idag åker jag in till stan och fixar böcker och biljetter och får en stund med min dotter. Bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.