Små steg framåt.

Ja ha. Skolarbetsveckan är snart slut. Sedan är det inte många veckor kvar av vårterminen, men oj vad mycket jag har att göra där. Det är bara att jobba på och ta en dag i taget. Inte oroa mig för hur jag ska hinna allt, som jag inte gör. Idag övade jag mig på att skriva en pedagogisk utredning och ett åtgärdsprogram. Det är bara att börja träna på att hitta formerna.
Hemma har jag mitt nya projekt att hålla mig till. Jag har börjat längta hem nu. Skönt. Det var längesedan jag kände så. Jag vet inte om jag klarar av det jag tänkt, men jag gör mitt bästa och mer än så kan ingen göra. Jag har massor av trådar att hålla reda på och ordna med och det går inte att forcera tiden. Jag får ha tålamod att vänta. Tålamod med att göra lite i taget. Tid och tålamod är bra för projektet. Jag ska ta det lagom lugnt. I sinom tid kommer det bli mer officiellt vad det handlar om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.