Från ljus till mörker. Så snabbt det kan skifta.

Vad ska jag göra NU? Har ingen aning. Att bara vara, räcker det? Eller ska jag vara aktiv med något? Kanske blir jag mer nöjd av det i längden.
Saknar kreativiteten som tar bort känslan av tid. Något som griper tag i mig. Tycker om att få ett resultat att njuta av. Inte vägen dit nödvändigtvis.
Kisse ligger här bredvid mig och gossar. Solen gassar rätt in i mitt sovrum.
Det är sista hela dagen här på landet. I morgon åker jag hem igen. Från hem till hem. Och så har jag mitt danska hem. Däremellan rör jag mig. Mellan ting och platser. Inte så ofta mellan människor.
Jävla lyxproblem va! Linoljefärg har runnit ut på arbetsbordet upptäcker jag på väg ner till frukosten. Och sen stopp i avloppet. Det var väl väntat. Jag provar själv först att få hål i stoppet med en slang. Går inte. Ringer rörmokaren som inte har rensutrustning hemma. Han skulle ha grävt upp avloppet i höstas, men gjorde annat istället. Jag visste ju att det skulle bli stopp igen. Jag provar själv igen med en grövre slang. Det blir lite bättre, men inte bra. Jag måste åka hem idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.