Möbelrunda.

Idag tog jag mig en tur ut i möbelaffärerna. Måste jag verkligen ha en soffa? Måste jag verkligen ha en bred säng? Måste jag ha nya golvlampor? Tvivlen kommer över mig och jag har ingen lust egentligen att köpa något. Samma ovilja mot förändringar som t ex att byta dator kommer över mig. Jag vill ha allt lika. Skulle nog trivas på ett slott med samma gamla möbler och möblering alltid då.
Lagom mycket förändring är ok. Nya gardiner kanske, en ny matta, en kastrull. Men stora saker, som jag kommer använda mycket och vill trivas med, nej, det blir alldeles för jobbigt. Det är en beslutsångest som kommer över mig. Mina beslut brukar inte bli så bra. Där är nog själva knuten. Och pengarna. Och ointresse för inredning. Alla möjliga orsaker finns för att slippa bestämma mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.