Lördag.

Det snöar ute. Det snöade i min dröm med. Jag hade musik i en stor klass sent en fredag eftermiddag och skulle sen cykla hem i snön.
Sportlov. Hm… Vad vill jag göra? Vad behöver jag göra?
Jag har ingen motor för att starta det jag behöver göra. Att kakla klart i badrummet står på listan, sedan lång tid tillbaka. Jag gör det bara inte. Har ingen energi. Behöver antagligen hjälp och sällskap till det. Någon som blandar bruk åt mig. Någon som skär plattorna. Någon som står ut med att vara hantlangare. Skulle det hjälpa för att starta? Måste köpa nytt bruk med. Där är början. Och ta fram allt. Starta projektet liksom.
Nu har jag en vecka hemma, som gjord för att ta tag i det här. En halv dag bara behövs, så är jag klar.

4 svar på ”Lördag.

  1. Ta ut en semesterdag och kom hit och hjälp mig! 🙂
    (detta är min första smiley någonsin)

  2. Så… jag har semester nu och ska alltså inte heller arbeta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.