Måndag.

Hemma efter lång dag på jobbet. Pajen och bullarna gick åt nästan allt. Fast jag måste nog skaffa mig ett morellträd någonstans. Jag saknar min körsbärspaj. Nu tog jag blåbär, hallon och svarta vinbär istället. Det var gott, men inte godast.
Igår vann jag en auktion på nätet med en blått band-såsskål. Det var ett tag sedan jag köpte delar till min samling. Jag vill inte samla saker mer. Fast… de två fina mattallrikarna Tokio, i flytande blått, som jag köpte för ett par veckor sedan var oemotståndliga.
Vem ska jag bjuda på mat, så att jag får duka med dem? Det blir en middag för två med soppa, varmrätt och efterrätt. Eller ska jag vänta tills jag fått tag på en assiett till? Jo, jag väntar.
Idag är det 37 dagar kvar tills jag reser till Danmark igen. Innan dess ska jag se om jag kan fixa en tröja där det ska stå något som jag inte riktigt har bestämt än. Något med NU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.