Jobba, helst alltid.

Veckan rullar på. Fokuserar på jobbet under dagen. Mycket att göra. Har det bra med mycket att göra. Inte så mycket annat får plats i huvudet då. Det gör inget om jag kommer hem sent, tycker jag, men inte katten.
Drömmer mycket på nätterna. Tycker om det. Ger mig något att fundera på. Och en viss spänning med.
Fullt att göra på dagen. Fullt att göra på natten. Utmärkt!
Sen finns lite tomma stunder mellan jobb och sömn. Det är ju irriterande. Att städa, diska, äta och se på tv är inte alls lika tillfredsställande som det andra är. Behöver hitta andra sätt att vara i den tiden.
Börjar översätta lite danska papper från kursen jag var på. Då går tiden rätt bra och jag lär mig nya ord på danska, som jag behöver ha i mitt aktiva ordförråd:
ufølsom, at bebrejde, belærende, benækter, adfærd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.