Ekonomiskt framgångsrik? Jag?

Medan jag ligger sjuk i sängen läser jag DN på internet. Får anledning att jämföra hur långa fingrar jag har. Jag läser att om ringfingret är längre, har man större potential att bli en framgångsrik börsmäklare. Nå, jag är ju ingen sån. Jag har i och för sig längre ringfingrar. Och den ena handens ringfinger är längre än det andra. Hm… Det har jag inte sett förr.
Mina börsaffärer jag gjort är urusla. Jag har inget ekonomiskt sinne för att bli rik så. Den saken är klar. Inte heller lyckas jag få låga räntor på mina lån. Eller fått sålt teliaaktierna till samma pris som jag köpte dem. Oavsett hur långa mina fingrar är. Å, så jag kan gräma mig för sånt. Är det nyttigt? Säkert inte. Men det måste bero på att mina lillfingrar är krokiga. Krokiga lillfingrar gör att man grämer sig för ekonomiska missar, oavsett hur långa ringfingrarna är. Det tror jag i alla fall. Kanske skulle man ta och gå vidare och undersöka det med… Det är viktig forskning det!

Ett svar på ”Ekonomiskt framgångsrik? Jag?

  1. De först fyra raderna i det andra stycket i inlägget kunde det varit jag själv som hade skrivit. Det stämmer precis!

    Jag tror inte att det beror så mycket på fingrarna, mer att vi egentligen inte har det det brinnande intresset att tjäna pengar till varje pris…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.