D-dag?

Dagen D närmar sig med stormsteg. Jag nyser mer och mer. Jag ser det ligga i drivor, på skåp, på böcker, på det mesta i mitt sovrum. Jag vet inte varför jag drar mig för att börja. Kanske för att det tar en viss tid. Men det måste göras: dammas!
Dessutom måste jag leta efter ett sjukbesökskvitto. Det är helt väck. Jag behöver det. Så det är nog bäst att börja städa och leta redan idag. Ta en bit i taget. Vara strukturerad. Få ordning på allt. Går det att få ordning på ALLT? Livet är inte ordningssamt och redigt. Men att städa då och då håller kaos borta.
Bort med allt onödigt som ligger framme! Fram med dammtrasan! Sortera! Leta! Släng! Det är mina stödord för dagen och resten av veckan.

2 svar på ”D-dag?

  1. Det är lustigt att det går så fort att städa när man väl bestämt sig. Fast man kanske har gått och dragit sig i veckor för att börja.

    Jag är precis likadan som du, går omkring i röran tills jag inte hittar något t.ex. Men vilken tillfredsställelse man får när allt är instoppat i pärmar eller slängt! Tills nästa gång om någon månad…

  2. Hej!
    Vem säger att det går fort för mig att städa??? Va! Nej, långsamt, riktigt långsamt går det… Oj oj oj…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.