hjärtemejl

logga

Jag har gått med i något märkligt. Det finns en dansk förening som skickar hjärtemejl till andra människor varje dag. Jag har bara varit med några dagar, men jag tycker om att få kloka och kravlösa mejl. Konstigt att en som inte känner mig skickar söta mejl. Precis vad jag behöver. Inte något smetigt och kletigt. Men uppmuntran och kärleksfullt. På danska. Sånt gillar jag ju.
Och just ikväll skickar han som startade föreningen ut en inbjudan hem till sig. Märklig man. Och ännu märkligare är att det är samma kväll som jag kommer till Danmark nästa gång. Rent teoretiskt skulle jag kunna åka dit om jag kom senare på kvällen. Bara tanken på det är kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.