Bodil Jönsson.

Jag har varit sjuk hela veckan. Så av en händelse ser jag Bodil Jönsson från skolforums föredrag för lärare, som sänds på tv och som handlar om bl a katter, vila och tid, och då blir det helt rimligt att jag är hemma och vilar och blir frisk, för att kropp och själ ska komma i bättre balans igen.
Hon rekommenderar alla att läsa boken om Momo, och då tänker jag göra det. Igen. Jag har läst den för länge sedan. Den står där i bokhyllan och handlar om de grå och tidstjuvar. Bodil Jönsson säger många bra saker. Vänder på begrepp. Funderar på massor av saker. Hon är spännande helt enkelt. Och ändå så jordnära.
Boktips: MOMO eller kampen om tiden av Michael Ende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.