Anträffbar? Jag?

De sökte mig från skolan under lovet. Vad konstigt att de inte har förstått att jag alltid är anträffbar på mejlen eller på hemsidan… Ja, vad har mitt liv blivit av? Jag sitter ju nästan jämt här och skriver, skriver mera, mejlar, ordnar med mina bilder och sånger, läser andras bloggar och…
Och är jag inte här, så sitter jag i sängen och läser, skriver, pratar i telefon, lyssnar på radio, sover och…
Och är jag inte hemma, så har jag ju jobbmobilen med mig nästan jämt. Och där finns telefonsvarare. Så visst är det konstigt att de fick söka ett tag. Märkligt!
(Och på måndag börjar skolan igen. Då är dagarna fyllda av annat än bloggande, reflekterande och sjungande. Den här terminen kommer inte bli som någon annan termin jag någonsin varit med om i hela mitt lärarliv. Kanske blir mitt skrivande och reflekterande bli än mer viktigt för mig?)
Undrar hur det var förr? Jag har glömt. Nya vanor tar över. Att träffa sina vänner blir ett helt företag. Jag har bestämt mig för att jag vill träffa mina gamla vänner mer. Hoppas att vi tar oss tid att ses och att vi går att få tag på bara…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.