Drömt.

Jag har sovit gott känns det som. Drömde att jag träffade en ömsint man som var uppmärksam mot mig och jag vågade ta emot det. Det var en närhet utan tjafs. Det var ett trick, insåg jag efter hand, men kunde acceptera det för vad det var och kunde välja mellan att gå eller stanna. Det var en bra dröm.
Sen har jag ägnat två timmar åt att förstå hur boxen fungerar och till slut hittade jag tillbaka till alla tv-kanalerna. Puh! Att vara utan tv kan visst gå, men det är bättre att ha den än att vara utan, just nu i alla fall.
Det är kallt ute, -3C. Frostigt. Kisse är ute korta stunder i taget. Det är ungefär 19 grader inne nu. Ikväll kan jag nog börja stänga av lite element.
Jag har inga särskilda planer för dagen. Bara ta det lugnt, gå ut en sväng, ner till affären möjligen, kanske fixa med något eller inte.
Skriv gärna till mig, i en kommentar eller mejla. Jag behöver lite påminnelse om att jag finns till i världen lite extra nu, när jag är här i ensamheten. Ok? Fint!

2 svar på ”Drömt.

  1. En tanke till dig från ett mycket snöigt Örebro!

    Njut av lugnet och kisse och att bara kunna göra vad du känner för!

    Kramar!

  2. Tack för tanken! Jag njuter. Vet inte riktigt var jag är, när jag vaknar och var jag är i tiden. Tror jag är kvar i sommaren när jag inser att jag är på landet. Det är lite spännande.
    Ha det så bra i snön!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.