Ny teknik? Inte gärna för mig!

Tekniken prövar mitt tålamod, som snabbt går ner till noll! Jag har lyckats lägga in ett nytt bildgalleri från min server, som ska bli det nya blått band-galleriet, om jag kommer så långt. Det kommer inte visas här på ett bra tag. Och bara om det går bra sen då.
Jag gillar inte nya saker. Jag vill ha det gamla som var bäst. Jag tar små steg. Måste nöta in nytt. Och tappar tålamodet om det inte går bra direkt. Och nu öppnas inte rutan för att ladda ner bilder från kameran, till mitt gamla album. Hur trist som helst att sitta här och jag blir galen!!! Hjääääälp! Jag behöver hjälp!
Det är en riktig teknikhelg det här. Och så blir det fotboll Chelsea-Liverpool. Det blir säkert spännande, för den som kan se Canal+ sport.
Nå, vad gör jag nu? Inte mer med datorn i alla fall. Läsa? Jag har börjat på ”En strålende sol” av Khamil Hosseini. På danska. Behöver slå upp orden jag inte kan nu, för att lära mig fler ord. Inte nöja mig med det jag kan. Jag ska åka tillbaka till Danmark i december, hoppas jag. Men jag räknar inte med det riktigt än. Det känns fortfarande osäkert. Tills jag är där. Då kanske jag tror på det. Just nu tror jag inte på någonting med framtiden. Jag bara tror på dagen som är. Just nu. I bästa fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.