Dan före…

Jag ligger i soffan och bara är. Tittar på video, mannen som seglar över Atlanten själv i en liten, liten segelbåt. Leif står i köket och kokar skinkan. Den ska bli god att smaska på sedan med senap på hårt bröd och dricka julmust till. Snålvattnet rinner redan.
Tack för kommentaren igår, du okända läsare! Det krävs mod att lämna en kommentar. Det hade du!

Ett svar på ”Dan före…

  1. Hej Dana! Måste ju kolla hur det här fungerar? Roligt att läsa och nu blir det alltsomoftast hoppas jag. Läste om Vv-besöket när vännen jag inte var med. Nu ska jag glufsa Mashmallows men sen börjar jag om igen o igen o igen… Vännen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.