Jag vill inte bli sjuk!

Jaha… så håller jag på att bli sjuk! Har ont i halsen. Svårt att svälja. Nyser. Svårt att sova. Vaknade minst varje timme i natt. Hur ska jag orka? Lång och viktig dag på jobbet. Måste dit.
”Måste” – vad är det för konstigt ord?

4 svar på ”Jag vill inte bli sjuk!

 1. hörru du…. stanna hemma då…ingenting är väl viktigare än du själv og din hälsa? Hej på dej og hoppas du blir bättre snart!

 2. Hej Birgitte! Ja, du skulle se mig ibland brottas med min ambivalens, att gå och vara sjuk på jobbet eller vara hemma och känna mig för frisk. Ibland vänder jag i trappan. Ibland på vägen till jobbet. Ibland kommer jag inte ens upp ur sängen, då är det lättare att bestämma mig för att vara hemma. Men idag kom jag iväg. Då blev det så.
  Tack för din hälsning. Jag blir jätteglad för sånt. Vem är du? Är du bra på att ta hand om dig och din hälsa? Kanske har jag något att lära av dig!

 3. Ambivalensen känner jag väl. Jag är en sån som numera sällan är sjuk – har arbetat mycket med mig själv og blivit gladare vid livet.
  Det är bra at veta, att andra tänker og har det som jag. Att det inte är nåt fel på mej när jag har mina inre slagsmål – beslut måste tas – om jag vill att något skall hända eller ändras. Ibland är besluten även ganska bra, när jag märker motståndet – men handlar ändå.
  Jag är dansk og tycker det är kul at skriva lite med dej på svenska :-). Ha det så gott.

 4. Tack Birgitte för ditt svar. Jag älskar Danmark! Nå, inte allt kanske, men jag vill gärna vara där ofta. Jag kommer snart åka dit igen. Å, vad jag längtar.
  Vilken bra svenska du skriver, jag undrade över att läsa ”og”.
  Jaså, finns det fler som är så ambivalenta! Det är ju en tröst. Ha det bra du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.