Prövningar.

Mitt tandelände fortsätter. För fjärde gången har jag nu fått tanden rensad och fylld med dödsmedicin och det gör jätteont trots bedövning. Igår sprack en bit av den bort. Det var väntat. Idag gav tandläkaren upp och skickar mig vidare till specialist, där jag kan få bli sövd.
Jag orkar inte mer. Ändå står de där på rad, prövningarna. En efter en kommer de fram och visar sig på olika sätt. Jag känner mig som om jag vore i en saga och måste lyckas med tre utmaningar, för att få prinsen och halva kungariket. Och så länge som jag misslyckas med att lösa det här på ”det rätta sättet”, kommer prövningarna att fortsätta. Tre gånger trettiotre gånger, minst. Fast, det är ingen saga jag lever i. Sån är min verklighet, just nu.

4 svar på ”Prövningar.

 1. Eg håpar at (tann)problema dine ikkje fà¸lgjer same 3-tals-skjema som versemålet til ”Den guddommelege komedie”: 3 store hovuddelar, kvar i 33 mindre delar, som igjen er delt i avsnitt med 33 stavingar – det hadde blitt mykje tannverk.

  😉
  God betring!

 2. Tack för hälsningen. Det får jag verkligen hoppas, att inte varje problem delar sig i trettiotredjedelar allihop. Idag har jag skrattat en del på jobbet och snabbt blivit påmind om hur ont jag har idag. Det står jag ut med, sån skrattsmärta.
  Ha det så bra, håll dig frisk och sund!

 3. Ja! I helga skal eg upp i fjellet. Ingenting er so fint som haustfargar i fjellet!

  Skrattsmärta var ei fin samansetning. Den skal eg koma i hug. 🙂

  -kf

 4. Härligt med fjällen! Hoppas du får det bra där.
  Jag längtar ut i skogen, till höstkantarellerna. Får se om jag kommer ut i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.