Jag vill…

Ibland visar livet att det är okontrollerbart. Vi bara tror att vi kan bestämma vad som händer och att det blir som vi bestämt.Men så blir man sjuk till exempel.Vad många planer som grusas och inte blir av. Lektioner som inte blir av, fast jag så gärna ville vara där för barnen. Handledning med kollegorna som de får gå på själva och jag vet att de saknar mig. Skönt att veta!
Restaurangbesöket på fredag kväll, på den så populära italienska restaurangen, avbokade jag idag.
Vad blir det istället då? Hosta som river, ont i halsen och huvudvärk. Gå mellan sängen och till soffan framför teven. Läsning av boken om H C Andersen – diktaren och människan, som jag haft i flera år. En bit i mitt projekt klart. Sömn. Mjölk med honung. Bad med skum och eterisk olja. Dåligt med aptit och matlagning. Har tråkigt. Vill bli frisk nu! Jag vill prata med min vanliga röst. Jag vill sjunga! Jag vill gå på kurs på lördag. Jag vill sjunga i kyrkan på söndag. Jag vill…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.